Składniki:
włoszczyzna | 25 dag |
kości | 20 dag |
grzyby | 1 dag |
woda | 1 1/2 l |
krupek perłowe | 10 dag |
ziemniaki | 25 dag |
masło | 4 dag |
sól | 1 szczypta |
piperz | 1 szczypta |
pietruszka | 1 łyżka |
włoszczyzna | 25 dag |
kości | 20 dag |
grzyby | 1 dag |
woda | 1 1/2 l |
krupek perłowe | 10 dag |
ziemniaki | 25 dag |
masło | 4 dag |
sól | 1 szczypta |
piperz | 1 szczypta |
pietruszka | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: