Składniki:
wątróbka cielęca | 30 dag |
mąka | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
wino deserowe | 4 łyżki |
brzoskwinie | 1 puszka |
Pieprz zielony ziarnisty Prymat | 1 łyzeczka |
biala zasmażka | 1 łyzka |
sól | |
kapusta | 12 listków |
wątróbka cielęca | 30 dag |
mąka | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
wino deserowe | 4 łyżki |
brzoskwinie | 1 puszka |
Pieprz zielony ziarnisty Prymat | 1 łyzeczka |
biala zasmażka | 1 łyzka |
sól | |
kapusta | 12 listków |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: