Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg w galarecie
Rybę przełożyć do salaterki, obłożyć kawałkami warzyw i zalać gęstniejącym wywarem,. Odstawić do stężenia. Przed podaniem udekorować zieloną pietruszką i plastrami cytryny.
pstrąg | 4 sztuki |
włoszczyzna | 40 dkg |
wino białe wytrawne | 3/4 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 8 łyżeczek |
sok z cytryny | 1/2 łyżki |
ziele angielskie | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: