Pasta śledziowa

Pasta śledziowa

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet ze śledzia

    3 szt
  • cebula

    1 szt
  • masło

    5 dag
  • pieprz biały Prymat

    1/2 łyżeczki
  • jaja na twardo

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie i cebulę zmielić. Rozetrzeć dokładnie z posiekanym jajkiem i masłem, doprawić białym pieprzem. Pasta doskonała do smarowania pieczywa, zwłaszcza ciemnego.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Habibi

01.11.2013 13:14
rozumiem, że śledziki solone...

artur7

29.08.2011 09:28
smaczne

jasiek

28.03.2011 11:45
może być fajne na kanapeczke

1j1o1l1a1

03.03.2011 23:16
nie robiłam ale pewnie smakowałaby mi :)

AgaS10

17.02.2011 09:07
robimy pasty śledziowe:)

berys18

15.02.2011 09:13
śledziowej pasty jeszcze nie jadłam, muszę koniecznie wypróbować

szajba2

05.01.2011 15:33
lubię pastę

rakow2

02.10.2010 10:10
też lubię pastę rybną na kanapki

Barbara55

15.08.2010 12:36
robię taką pastę ale z innymi rybami

halina17

08.06.2010 22:01
Lubię śledzie więc pasta dobra na kanapki.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat