Składniki:
jabłko | 1 kg |
cukier puder | 1/2 szklanka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
rum | 1 kieliszek |
woda | 1/2 szklanka |
białko | 4 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżka |
jagody | 10 mrożone |
jabłko | 1 kg |
cukier puder | 1/2 szklanka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
rum | 1 kieliszek |
woda | 1/2 szklanka |
białko | 4 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżka |
jagody | 10 mrożone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: