Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy pieczarkowy
Pieczarki i cebulę kroimy- smażymy na maśle- przyprawiamy Kucharkiem.
Nakładamy porcje pieczarek na kotlety- posypujemy serem i zapiekamy w piekarniku aż ser się rozpuści.
schab bez kości | 4 plastry |
pieczarki | 30 dag |
masło | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | |
jajko | 1 szt |
mąka | 3 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia | |
ser żółty | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: