Składniki:
filet z sandacza | 4 szt |
sok z cytryny | 1 szt |
sól | |
pieprz świeżo zmielony | |
mąka pszenna | 25 dkg |
masło | 5 dkg |
sos | |
wino białe | 125 ml |
żółtko jajek | 3 szt |
Mak zmielony | 2 łyżki |
masło | 20 dkg |
sok z cytryny | 1/2 szt |
filet z sandacza | 4 szt |
sok z cytryny | 1 szt |
sól | |
pieprz świeżo zmielony | |
mąka pszenna | 25 dkg |
masło | 5 dkg |
sos | |
wino białe | 125 ml |
żółtko jajek | 3 szt |
Mak zmielony | 2 łyżki |
masło | 20 dkg |
sok z cytryny | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: