Składniki:
kapusta czerwona | 1/2 kg |
gruszki | 20 dag |
jabłko | 1 szt |
ocet winny | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
natka piertuszki usiekana | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
banan | 1 szt |
bazylia | 1 łyżeczka |
kapusta czerwona | 1/2 kg |
gruszki | 20 dag |
jabłko | 1 szt |
ocet winny | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
natka piertuszki usiekana | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
banan | 1 szt |
bazylia | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: