Gulasz pieczarkowy z kiełbasą

Gulasz pieczarkowy z kiełbasą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    70 dag
  • kiełbasa cienka

    40 dag
  • cebula

    1 sztuka
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

  • papryka słodka mielona

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy w plasterki,cebulę siekamy.Smażymy na oleju.Dodajemy pół szklanki rosołu,kiełbasę kroimy w pół plasterki dodajemy do gulaszu,doprawiamy do smaku.Można zrobić zasmażkę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat