Przepis i sposób przygotowania na: BURAKI DUSZONE W ŚMIETANIE
Do warzyw dodać liść laurowy, cukier, sól i pieprz do smaku, wymieszać.
Pod koniec dodać ocet i wymieszaną z mąką śmietanę, zagotować.
SMACZNEGO !!!
buraki | 1/2 kilograma |
marchewka | 15 dag. |
pietruszka | 10 dag. |
śmietana mała piątnica | 1 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
tłuszcz | - - |
Liść laurowy suszony Prymat | - - |
sól | - - |
pieprz | - - |
ocet winny | 5 ml. |
cukier | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: