Składniki:
kapusta kiszona | 0,5 kg |
papryka czerwona | 1 strąk |
papryka żółta | 1 strąk |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 10 dag |
sól | do smaku |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
pieprz | do smaku |
smalec | 1 łyżka |
masło | 1 łyżeczka |
zupa w proszku | 2 ogonowa |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
papryka czerwona | 1 strąk |
papryka żółta | 1 strąk |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 10 dag |
sól | do smaku |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
pieprz | do smaku |
smalec | 1 łyżka |
masło | 1 łyżeczka |
zupa w proszku | 2 ogonowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: