Składniki:
mąki | 25 dag |
cukier | 10 dag |
masła lub margaryny | 15 dag |
cukier waniiowy | 1 |
żółtko jajek | 2 |
proszek do pieczenia | torebka |
jabłek | 1 kg |
białego wina | 375 ml |
budyńe wanilowe | 2 |
sok jabłkowy | 375 ml |
mąki | 25 dag |
cukier | 10 dag |
masła lub margaryny | 15 dag |
cukier waniiowy | 1 |
żółtko jajek | 2 |
proszek do pieczenia | torebka |
jabłek | 1 kg |
białego wina | 375 ml |
budyńe wanilowe | 2 |
sok jabłkowy | 375 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: