Składniki:
łopatka bez kości | 1/2 kg |
jajko | 2 szt. |
otręby pszenne | 1/2 szklanki |
woda | 1/2 szklanki |
cebula | 1 średnia |
czosnek | 2 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | świeżo zmielony |
rozmaryn | do smaku |
jajko | 4 szt. |
woda | 1/2 szklanki |
łopatka bez kości | 1/2 kg |
jajko | 2 szt. |
otręby pszenne | 1/2 szklanki |
woda | 1/2 szklanki |
cebula | 1 średnia |
czosnek | 2 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | świeżo zmielony |
rozmaryn | do smaku |
jajko | 4 szt. |
woda | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: