szaszlyki z watrobki cielecej

szaszlyki z watrobki cielecej

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka cielęca

    40 g
  • szynka wieprzowa

    8 plastry
  • listki szalwi lub miety

    5 lisci
  • winne jablka

    2 szt
  • sól i pieprz

    1 lyz
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę pokroj na 8 czesci, każdy kawalek owin szynka, porcje nadziewaj na patyczki a pomiedzy wloz listek melisy lub miety smaz na roznie lub patelni, rumieniac ze wszystkich stron na osobnej patelni zrumien plastry jablka, posyp obficie przyprawami, na talerz uloz szaszłyki i jablka, mozna polac keczupem lub majonezem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat