Składniki:
Ciasto: | |
mąka | 25 dkg |
jajko | 2 szt |
mleko | 1 szkl |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
Farsz: | |
szpinak świeży | 1,5 kg |
szynka | 6 plastrów |
sos beszamelowy | 3/4 szkl |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
oliwa | do formy |
ser gouda | 15 (tarty) |
Ciasto: | |
mąka | 25 dkg |
jajko | 2 szt |
mleko | 1 szkl |
sól do smaku | |
olej do smażenia | |
Farsz: | |
szpinak świeży | 1,5 kg |
szynka | 6 plastrów |
sos beszamelowy | 3/4 szkl |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
oliwa | do formy |
ser gouda | 15 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: