Składniki:
cielęcina | 400 g |
jajko | 1 sztuka |
pieczarki | 10 dag |
margaryna | 3 łyżki |
śmietana | 3-5 łyżek |
sól | do smaku |
zielona pietruszka | 1 nać |
mąka | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżek |
bułka | 1 namoczona w wodzie |
cielęcina | 400 g |
jajko | 1 sztuka |
pieczarki | 10 dag |
margaryna | 3 łyżki |
śmietana | 3-5 łyżek |
sól | do smaku |
zielona pietruszka | 1 nać |
mąka | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżek |
bułka | 1 namoczona w wodzie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: