Pasta z tuńczykiem

Pasta z tuńczykiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk kawałki w oleju

    1 puszka
  • majonez

    1 łyżka stołowa
  • ogórek kiszony

    2
  • sól, pieprz

    do smaku
  • ser biały twarogowy

    1 kostka (chudy)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączyć z oleju,ogórki drobniutko pokroić,ser rozdrobnić. Wszystkie składniki wymieszać,dodać majonez i sól,pieprz do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

magical66

26.09.2010 11:02
świetny przepis

kotlet

25.09.2010 16:04
świetne danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat