Składniki:
mięso z szynki wieprzowej | 1 kg |
pieczarki | 80 dag |
cebula | 1 sztuka |
margaryna | pół kostki |
woda | 2 litry |
mąka | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | |
sól | |
pieprz | |
papryka marynowana | 2 słoiczki |
mięso z szynki wieprzowej | 1 kg |
pieczarki | 80 dag |
cebula | 1 sztuka |
margaryna | pół kostki |
woda | 2 litry |
mąka | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | |
sól | |
pieprz | |
papryka marynowana | 2 słoiczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: