Przepis i sposób przygotowania na: Jarzynówka ze śmietanką
Zagęszczamy zupę zasmażką z masłą i mąki- cały czas gotujemy. Na koniec wlewamy śmietankę i wsypujemy zieleninę.
marchew | 2 szt |
ziemniaki | 3 szt |
kalafior | 1/4 szt |
fasolka szparagowa | 15 dag |
masło | 3 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
koperek | kilka łyżek |
pietruszka zielona | 2 szczypty |
kostka rosołowa | 3 szt |
śmietana kremowa 30% | 100 ml |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: