Składniki:
filet z kurczaka podwójny | 1 |
ser camembert | 60 gram |
mąka | 1/2 szklanki |
olej do smażenia | |
szpinak | 50 dag |
cebula | 1 |
czosnek | 2 ząbki |
śmietana 30% | 100 ml |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
filet z kurczaka podwójny | 1 |
ser camembert | 60 gram |
mąka | 1/2 szklanki |
olej do smażenia | |
szpinak | 50 dag |
cebula | 1 |
czosnek | 2 ząbki |
śmietana 30% | 100 ml |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: