Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak w papilotach
ogniu 45 min. Doprawić solą i pieprzem. Podawać posypane natką pietruszki z ryżem ugotowanym na sypko lub ziemniakami z wody.
kurczak (ok.1,3 kg) | 1 szt |
słoniny lub surowego boczku | 8 plastrów |
pomidorów | 50 dag |
czosnku | 3 ząbki |
suszonej natki pietruszki Prymat | 3 łyżki |
oregano | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
olej | 3 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 łyżki |
sól | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: