Składniki:
polędwica wieprzowa | 1/2 kg |
ocet balsamiczny | 2 łyżeczki |
sos sojowy | 2 łyżeczki |
olej | 2 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżeczki |
olej do smażenia |
polędwica wieprzowa | 1/2 kg |
ocet balsamiczny | 2 łyżeczki |
sos sojowy | 2 łyżeczki |
olej | 2 łyżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżeczki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: