Składniki:
jaja | 4 sztuki |
masło | 4 dag |
cukier | 8 dag |
skórka otarta | 2 cytryny |
mleko | 1/2 szklanki |
miękisz bułki | 3/4 szklanki |
tłuszcz do formy | |
cienkie wafle lub naleśnik | do przełożenia |
czereśnie | 1/2 kg |
jaja | 4 sztuki |
masło | 4 dag |
cukier | 8 dag |
skórka otarta | 2 cytryny |
mleko | 1/2 szklanki |
miękisz bułki | 3/4 szklanki |
tłuszcz do formy | |
cienkie wafle lub naleśnik | do przełożenia |
czereśnie | 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: