Składniki:
kapusta | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
por | 1/2 szt |
marchew | 1-2 sztk |
wywar mięsny | 1,5-2 l |
kiełbasa podwawelska | ok.30 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majeranek | do smaku |
pomidory krojone z puszki | 1 sztk |
kapusta | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
por | 1/2 szt |
marchew | 1-2 sztk |
wywar mięsny | 1,5-2 l |
kiełbasa podwawelska | ok.30 dag |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
majeranek | do smaku |
pomidory krojone z puszki | 1 sztk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: