Składniki:
mięso wołowe bez kości | 4 plastry |
boczek wędzony | 4 plastry |
pieczarki | 10 dkg |
cebula | 1 sztuka |
śmietana | 15 dkg |
olej do smażenia | |
mąka do obtaczania | |
sól | |
pieprz | |
pietruszka zielona | 1 garść |
mięso wołowe bez kości | 4 plastry |
boczek wędzony | 4 plastry |
pieczarki | 10 dkg |
cebula | 1 sztuka |
śmietana | 15 dkg |
olej do smażenia | |
mąka do obtaczania | |
sól | |
pieprz | |
pietruszka zielona | 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: