Składniki:
kapusta biała | 2 kg |
boczek wędzony | 0,5 kg |
kiełbasa śląska | 0,5 kg |
kiełbasa jałowcowa | 0,2 kg |
grzyby suszone | 15 dkg |
ziele angielskie | do smaku |
cebula | 2 szt. |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
karkówka | 0,5 bez kości |
kapusta biała | 2 kg |
boczek wędzony | 0,5 kg |
kiełbasa śląska | 0,5 kg |
kiełbasa jałowcowa | 0,2 kg |
grzyby suszone | 15 dkg |
ziele angielskie | do smaku |
cebula | 2 szt. |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
karkówka | 0,5 bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: