Biszkopt kokosowy

Biszkopt kokosowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • białka

    5 szt
  • cukier

    1 szk
  • wiórki kokosowe

    200 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem, dodać wiórki i lekko wymieszać. Piec 20-30 minut w temp. 150 stopni z termoobiegiem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ZEWA

13.05.2013 18:38
No i znowu pudło, zdjęcie nie jest moje.

Anonimowy

13.05.2013 17:37
co to ma być? zdjęcie jest fatalne

Bernadeta1

20.09.2012 16:00
super takie szybkie i proste a do kawy jest coś słodkiego

cukiereczek

05.01.2012 08:05
lubię

pigila

04.11.2011 17:04
super

ela16

12.04.2011 14:34
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat