Przepis i sposób przygotowania na: Młoda kapusta a\' la bigos.
Możemy włożyć gorący bigosik do słoików, odwrócić je do góry dnem i przechowywać nawet do jesieni !
mała główka kapusty | 1 szt |
karkówka | 30 - 40 dag |
kiełbasa śląska | 30 dag |
cebula | 1 szt |
pieczarki | 20 dag |
olej | 5 łyżek |
mąka | 1 łyżka |
pieprz, sól | do smaku |
majeranek | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 3-4 sztuki |
przecier pomidorowy | 1 łyżka |
keczup pikantny | 1 łyżka |
zielony koperek | 1 pęczek |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: