Składniki:
baranina | 70 dag |
tłuszcz | 6 dag |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
mąka | 1 łyżka |
kminek | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
ocet | 1 łyżeczka |
pieprz | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
kapusta włoska | 60 dag |
baranina | 70 dag |
tłuszcz | 6 dag |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 1 ząbek |
mąka | 1 łyżka |
kminek | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
ocet | 1 łyżeczka |
pieprz | 1 szczypta |
sól | 1 szczypta |
kapusta włoska | 60 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: