Przepis i sposób przygotowania na: Marynowane grillowane jarzyny z ziołami podane z serem feta i oliwkami
Uwaga! Jarzyny powinniśmy grillować krótko, aby pozostały chrupiące, pełnowartościowe i bogate w witaminy.
kolorowych papryk | 5 sztuk |
cukinii | 1 sztuka |
cebuli | 1 sztuka |
pomidorów bez skóry | 3 sztuk |
cytryny | 1 sztuka |
oliwy z oliwek | 1/2 szklanki |
czarnych oliwek bez pestek | 10 sztuk |
zielonych oliwek bez pestek | 10 sztuk |
Grill przyprawa ziołowa Prymat | 1 sztuka |
bakłażan | |
feta | 100 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | - - |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | - - |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: