PONCZ DO TORTÓW

PONCZ DO TORTÓW

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda

    1 szklanka
  • rum

    1 kieliszek
  • cukier

    125 gram
  • starta skórka z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do wody dodać cukier oraz startą skórkę z cytryny. Odcedzić i ostudzić. Połączyć z rumem. Poncz jest super do nasączania tortów.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Sylwia56

31.05.2012 13:26
fajny

Zoso

25.07.2011 19:38
aż bym się napił

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat