Pasta z makreli

Pasta z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

    500 g
  • cebula

    2 szt
  • ostra musztarda

    1 łyżeczka
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z makreli usunąć wszystkie ości, kręgosłup i skórę.
Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę.
Wszystko wrzucić do miski, dodać musztardę i widelcem rozgnieść rybę z cebulą.
Doprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać.
Podawać z pieczywem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Smakosz6

24.06.2012 18:35
mniam

janek64

28.05.2012 14:19
Lubię pasty. Jeszcze tak efektowna dekoracja, super :)

Jastinka

07.04.2011 09:42
niezłe

darus

18.10.2010 15:56
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat