Nadziewane pieczarki

Nadziewane pieczarki

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    1 kg
  • czosnek

    2 ząbki
  • pietruszka zielona

    1 pęczek
  • bułka czerstwa

  • mleko

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki obrać ,oderwać ogonki
Ogonki ,czosnek,pietruszkę ,jajko,bułkę namoczoną w mleku miksujemy,dodajemy sól i pieprz do smaku.
Nadziewamy pieczarki i zapiekamy w nagrzanym piekarniku az zrobią sie mieciutkie.
Pod koniec posypujemy żółtym serem ijeszcze chwilę zapiekamy aż się ładnie roztopi.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ania68

23.01.2011 21:39
Koniecznie musze wypróbować przepis :)

Ewelina45

19.10.2010 09:54
Ja też :)

gacopierz23

20.06.2010 19:32
Muszę spróbować

grasylwia

18.06.2010 01:16
Piekarnik nagrzany na ok.180 stopni;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat