Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku IV: Francuska tarta z łososiem, odc. 17
Kroki postępowania




pomidory | 2 |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
pieczarki | 140 g |
masło | 30 g |
filet z łososia | 200 g |
mleko | 150 ml |
śmietana 30% | 100 ml |
jajko | 4 |
ser żółty | typu edam 50 g |
oliwki czarne Smak | 10 sztuk |
pomidory suszone Smak | kilka |
olej rzepakowy | |
szczypiorek | 0,5 pęczka |
koper | 0,5 pęczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | do smaku |
mąka pszenna | 400 g |
masło | 200 g |
jajko | 4 |
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: