Pieczarki ziołowe :

Pieczarki ziołowe :

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 12 średniej wielkości kapelusze pieczarek,1 łyżka masła

  • szczypta pieprzu czarnego mielonego,szczypta suszonego tymianku

  • szczypta suszonej bazylii,2 łyżki pokrojonego koperku

  • olej

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzać masło i olej. Na gorącym tłuszczu smażyć na rumiano pieczarki . W ostatniej fazie smażenia posypać wymieszanymi przyprawami z jednej i drugiej strony.
Podawać na gorąco.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rjustysia

24.10.2012 11:52
Świetny dodatek do mięs, bardzo mi smakują tak przygotowane pieczarki.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat