Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

budyń kokosowy z polewą czekoladową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń śmietankowy 1 opakowanie
mleko 2% 500 ml
kokos 5 łyżek
czekolada mleczna 1 tabliczka
woda 4 łyżki
cukier kryształ 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: budyń kokosowy z polewą czekoladową

budyń ugotować według przepisu na opakowaniu z dodatkiem 2 łyżek cukru i pod koniec gotowania dać kokos , wymieszać i rozlać do pucharków. czekoladę połamać do rondelka i dać wodę i rozpuścić na małym ogniu i polać budynie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 28.09.2011 09:04
pyszności
Ania67 24.07.2011 08:50
moje smaki
justyna54 06.07.2011 14:40
musi być pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak