Składniki:
fasolka szaragowa | 75 dag |
papryka zielona | 25 dag |
pomidor | 20 dag |
cebula | 1 sztuka |
oliwa | 2 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 łyzka |
mąka | 1 łyżka |
pieprz | 1 szczypta |
ziele angielskie | 3 ziarnka |
wino | 3 łyżki |
fasolka szaragowa | 75 dag |
papryka zielona | 25 dag |
pomidor | 20 dag |
cebula | 1 sztuka |
oliwa | 2 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 1 łyzka |
mąka | 1 łyżka |
pieprz | 1 szczypta |
ziele angielskie | 3 ziarnka |
wino | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: