Pierożki z mortadelą

Pierożki z mortadelą

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka

    1 kg
  • jajka

    1 szt
  • ser biały

    15 dag
  • sól

  • soda oczyszczona

    1 łyżeczka
  • woda letnia

  • mortadela

    1 kg
  • pieczarki usmażone

    1/2 kg
  • ser żółty

    15 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wyrobić ciasto, jak na pierogi. Farsz do ciasta i smażyć na patelni. Najlepiej smakuje na ciepło

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat