Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg z grilla o smaku koperkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pstrąg 2 szt
Sól czosnkowa jodowana Prymat 1 łyżeczka
koperek 2 łyżki
oliwa 4 łyżki
pieprz, sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg z grilla o smaku koperkowym

Posiekany koperek i sól czosnkową wymieszać z oliwą. Nafaszeruj pstrąga przygotowaną masą koperkową, doprawić sola i pieprzem, włożyć do folii aluminiowej i smażyć na grillu przez 30 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janek1 30.06.2011 21:35
musi być smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak