Przepis i sposób przygotowania na: Zupa cebulowa z dodatkiem serka topionego i musztardy
Naprawdę warte zachodu!
kość wołowa lub cielęca | |
marchewka | 1 szt. |
pietruszka | 1 szt. |
seler | 1/4 szt. |
cebula | 4-5 szt. |
czosnek | 1 ząbek |
serek topiony | 1 łyżeczka |
musztarda | 1 łyżeczka |
oliwa | |
masło | 1 łyżeczka |
grzanki | |
ser żółty | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
pieprz | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: