Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzybowa z fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka 1 szklanka
grzyby suszone 1 garść
bulion 1 l
cebula 2 szt
mąka 2 łyżki
masło 2 łyżki
sól i pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Grzybowa z fasolką

Fasolę i grzyby namaczamy na noc. Grzyby kroimy w paski. Cebulę w kostkę. Grzyby i fasolę gotujemy na bulionie. Cebulę podduszamy, dodajemy mąkę i całość przekładamy do zupy. doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eklerek 02.08.2011 23:57
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak