Składniki:
bulion | 1 szk |
śmietana | 100 ml |
mięso mielone cielęce | 10 dag |
masło | 5 łyżek |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól | |
cielęcina bez kości | 60 z udźca |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
bulion | 1 szk |
śmietana | 100 ml |
mięso mielone cielęce | 10 dag |
masło | 5 łyżek |
mąka pszenna | 1 łyżka |
sól | |
cielęcina bez kości | 60 z udźca |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: