Składniki:
ser żółty | 0,5 kg |
szpinak | 10 dag |
żółtko jajek | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
mąka pszenna | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
sól | |
orzechy włoskie | 10 dag |
ser topiony | 10 (śmietankowy) |
ser żółty | 0,5 kg |
szpinak | 10 dag |
żółtko jajek | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
mąka pszenna | 1 łyżka |
masło | 1 łyżka |
sól | |
orzechy włoskie | 10 dag |
ser topiony | 10 (śmietankowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: