Składniki:
ciasto francuskie | 25 dag |
kalafior | 20 dag |
brokuły | 20 dag |
szpinak | 20 dag |
marchewka | 2 szt |
cebula | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
sos beszamelowy | 1/2 szk |
masło | 5 łyżek |
sól | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
natka pietruszki | 10 dag |
ciasto francuskie | 25 dag |
kalafior | 20 dag |
brokuły | 20 dag |
szpinak | 20 dag |
marchewka | 2 szt |
cebula | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
sos beszamelowy | 1/2 szk |
masło | 5 łyżek |
sól | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
natka pietruszki | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: