Młoda kapusta zasmażana

Młoda kapusta zasmażana

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gr

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta młoda

    0,5 szt
  • boczek

    0,5 kg
  • koper

    0,5 szt
  • pieprz

    do smaku
  • mąka

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Wędzonkę pokroić w kostkę i zasmażyć.
2. Dodać kapustę pokrojona w kostkę
3. Doprawić koprem i pieprzem.
4 „Można zaciągnąć” mąką.

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

10.08.2013 19:10
ja dodaję więcej składników

Olaa

10.01.2012 18:04
uwielbiam

Zofia12

15.06.2011 11:12
im więcej kopru tym lepsza

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat