Składniki:
wieprzowina | 70 dkg |
koper | 1 pęczek |
śmietana trzydziestka | 200 ml |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 3 sztuki |
tłuszcz do smażenia | |
bulion | 1 kostka |
wieprzowina | 70 dkg |
koper | 1 pęczek |
śmietana trzydziestka | 200 ml |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | 3 sztuki |
tłuszcz do smażenia | |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: