Składniki:
polędwica wieprzowa | 0,5 kg |
pieczarki | 200-300 gram |
cebulka | 1-2 sztuki |
śmietana | 1/4-1/2 szklanki |
Bulion grzybowy | 1/2 kostki |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | 2 lyzki |
Kurkuma mielona Prymat | nie cale pol lyzeczki |
polędwica wieprzowa | 0,5 kg |
pieczarki | 200-300 gram |
cebulka | 1-2 sztuki |
śmietana | 1/4-1/2 szklanki |
Bulion grzybowy | 1/2 kostki |
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat | 2 lyzki |
Kurkuma mielona Prymat | nie cale pol lyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: