Przepis i sposób przygotowania na: Sos z avocado
Wypełnić sosem wydrążone skórki owocu i posypać drobno posiekaną natką pietruszki. Schłodzić w lodówce (przynajmniej 2 godziny) przed podaniem.Smacznego!
awokado | 1 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 0,5 łyżeczki |
chili | do smaku |
sok z cytryny | 0,5 szt |
zsiadłe mleko | 0,25 szklanki |
śmietana kwaśna | 0,25 szklanki |
oliwa | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: