kotlet mielony

kotlet mielony

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso łopatka

    0,50 kg
  • jajko

    1 szt
  • sól czosnkowa

    1 szczyp.
  • pieprz

    1 szczyp.
  • olej

    0,20 l
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

mięsozmiel w maszynce dodaj jajko pieprz sól,wymieszaj. Formuj małe placki - smaż na rozgrzanym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat