Zapiekane filety rybne z ziemniaczkami

Zapiekane filety rybne z ziemniaczkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    1/2 kg
  • mleko

    2 szklanki
  • cebula

    1 sztuka
  • masło

    2 łyżki
  • natka pietruszki

  • sól

  • filet z dorsza

    1/2 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę osuszamy i solimy, dzielimy na cząstki. Ziemniaki cebulę kroimy w plasterki. Forme do zapiekania smarujemy masłem ukłądamy rybę, ziemniaki cebulkę. Całość zalewamy mlekiem, solimy. Pieczemy około 1 godzinę w 180 stopniach.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat